søndag 24. januar 2010

Nok et bursdagskort

Et lite kort til en supersøt jente som fyller 6 år i april :)

Litt tidlig ute med dette, men nå ligger det ihvertfall klart ;)

lørdag 23. januar 2010

En prins har snart bursdag

Det nærmer seg bursdag for en liten prins (blir 4 år)

Da kommer dette kortet i posten snart sammen med en gave ;)

ferdig gavebok


Her ser dere det ferdige resultatet av gaveboken.
Ble mye bedre nå :)

mandag 18. januar 2010

Kort til svigerfar

Her er kortet svigerfar fikk til bursdagen sin i begynnelsen av januar. Han er veldig glad i fisking derfor måtte det jo bli et bilde som hadde med fisking å gjøre :)

søndag 17. januar 2010

Gave til den nye niesa mi





I dag skal jeg få se det lille tantebarnet mitt. Hun er bare 2 dager gammel. Gleder meg masse. Tante skal ta med en gave til henne. Et hjemmehekla vognteppe. Og et hjemmelaga kort selvsagt :)

gavebok



Her ser dere det ferdige resultatet av gaveboken til Renathe og Ole og nedenfor ser dere utgangspunktet. Mener selv resultatet ble mye bedre enn utgangspunktet ;) Og så så enkelt som det er å pynte litt på skrivebøkene. Her har jeg bare limt på et hvitt a4 ark og pyntet med diverse, Skriveboka koster 17 kr på rema så løp og kjøp :)
Er ikke 100% fornøyd enda så mulig jeg må fikse litt på den men vi får se :)



lørdag 16. januar 2010

Gavebok og babyteppe

I dag har jeg laget en gavebok til Renathe og Oles bryllup i april. Jeg og søstra til Ole har fått oppgaven som gaveoppakkere, så da måtte de jo ha en fin bok til å lese hva de fikk og hvem de fikk det av :) Får ikke lagt ut bilde her i dag men LOVER å gjøre det i morgen.

Jeg har en strålende nyhet til. Jeg ble tante på fredag til ei lita jente. Hun heter Hedda.
Jeg har heklet et teppe til henne som hun skal få i morgen. Skal legge ut bilde av det og i morgen så kan dere se. Jeg satsa på at det ble jente for heklet det i rosa og lilla :) så hadde flaks med den :)

Ha en fin lørdagskveld dere!!!

søndag 10. januar 2010

Stjernetegn

I dag har jeg sittet å lest om mitt stjernetegn Vannmannen.
Jeg har egentlig aldri trodd så veldig på stjernetegn og sånn, men det er utrolig hvor mye som stemmer når jeg leser....
Humørsvigninger, kreativ, liker å oppleve, osv...
anbefaler alle å lese om deres stjernetegn. Det er faktisk ganske intressant.
Ha en fin søndag dere.
klem

onsdag 6. januar 2010

Tidlig morgen

I dag startet dagen tidlig. 04.30 var snuppa mi våken og ville ikke sove mer. Jeg nektet å stå opp med henne midt på natta så prøvde febrilsk å få henne til å sove igjen. kl 06.00 ga jeg opp og sendte mannen opp med henne. Han reiser på jobb kl 07.00 så da kunne jeg sove en time før jeg måtte stå opp. Trøtt i dag ja..
I dag får jeg besøk av min kusine og hennes sønn til lunsj. kjempe koselig. Og i kveld skal jeg begynne å trene Innebandy. Blir spennede. Innimellom besøk og trening håper jeg på å få gjort ferdig et bilde/skilt jeg holder på med til Trine, men vi får se om jeg får tid.
Ha en fin dag dere!

søndag 3. januar 2010

Gardiner



Jeg har funnet noen gardiner på ellos.no som jeg liker godt. De øverste er lyse rosa og de nederste er gammelrosa. Har ikke helt bestemt meg for fargen enda men heller nok litt mot de lyse. Hva syntes dere??

ny tapet...?

Hei dere,
Nå sitter jeg her å tenker kun på tapet.. Den ene veggen i stua trenger en sjainings. Har liksom aldri vært helt fornøyd med tapetvalget i stua. Men vil ikke gjøre hele stua om.. er jo bare 2,5-3 år siden alt var nytt. men en ny kontrastvegg kan jo ikke skade :) Har faktisk sagt det til Sondre (min mann) at jeg vil tapetsere den veggen og det var visst helt i orden det :) Var litt redd for at han ville reagere litt siden vi fremdeles ikke er ferdig med hele huset..badet i 2 etg mangler f.eks... men men... får se en dag til uka eller uka etter om jeg tar en tur på fargerike og finner en ny tapet. Må bli noe med farger. Lyseblått,rødt,rosa eller noe i den duren er det jeg tenker litt på... men er jammen ikke sikker, så får bla litt i tapetbøker. Så en blå med magnoliakvister på colin og jstin pusser opp tvn FEM for noen uker siden og den har liksom festa seg hos meg... men vi får se hva jeg finner. Kommer til å poste før og etter bilder når jeg er i gang med det :)
Ønsker dere alle alt godt i det nye året!!